У звіті Gartner® “Критичні можмивості мережевих брандмауерів” Check Point отримав найвищий бал у категорії приклади використання мережевих фаерволів для захисту публічних хмар

Компанія Gartner опублікувала свій останній звіт «Критичні можливості мережевих брандмауерів», за результатами якого – Check Point отримала найвищий бал і посіла перше місце в рейтингу Public Cloud Security Use Case!

Gartner оцінює постачальників міжмережевих екранів на основі їхньої здатності забезпечувати безпеку при застосуванні у конкретні випадки, таких як безпека хмари, безпека додатків або безпека центру обробки даних.

CloudGuard Network Security — це брандмауер для хмарної мережі, призначений для захисту загальнодоступних, приватних і гібридних хмарних середовищ від складних атак і включає широкий спектр функцій безпеки, таких як брандмауер, DLP, IPS, контроль додатків, IPsec VPN, антивірус та антібот. Дані функції гарантують безпеку даних у хмарних середовищах незалежно від їхнього місцезнаходження.

CloudGuard пропонує розширені можливості запобігання загрозам, а також керування та автоматизацію безпеки для  хмарного середовища. Рішення забезпечує консолідованість та узгодженність даних для прозорості керування, що полегшує адміністраторам моніторинг і контроль своїх хмарних мереж.

Щоб побачити CloudGuard у дії, виділіть час на демонстрацію рішення і експерт з безпеки хмарної інфраструктури  допоможе краще зрозуміли ваші потреби.




18.07.2023