Thales Unveils CipherTrust Ransomware Protection захист від програм-вимагачів ваших критичних даних

Thales випустила #CipherTrust #Ransomware #Protection, щоб допомогти клієнтам захистити важливі файли та папки від атак програм-вимагачів.

Тепер клієнти можуть насолоджуватися перевагами аналізу поведінки при доступі до файлів у реальному часі, щоб забезпечити надійний і безперебійний захист.

Thales, провідний світовий постачальник технологій і безпеки, оголосив про запуск CipherTrust Transparent #Encryption Ransomware Protection (CTE-RWP), додаткової ліцензованої функції для платформи безпеки даних CipherTrust. CTE-RWP підвищить захист файлів і папок клієнтів від атак програм-вимагачів за допомогою засобів контролю доступу та процесів шифрування.

CTE-RWP допомагає захистити від атак програм-вимагачів, відстежуючи файлову систему та виявляючи, позначаючи або блокуючи небажане шифрування та викрадання даних. Зокрема, CTE-RWP дозволяє встановлювати довірені списки для критично важливих програм і призначати охоронні точки для позначення або блокування процесів, які намагаються викрадати дані або шифрувати їх. CTE-RWP пропонує аналіз поведінки системних додатків і процесів користувача в режимі реального часу, щоб клієнти могли безпечно та безперешкодно використовувати свої файли та папки.

Дізнайтеся більше про Thales CTE-RWP тут https://cpl.thalesgroup.com/.../ciphertrust-ransomware... .

27.07.2023