Прогнози щодо кібербезпеки Check Point Software на 2023 рік: очікуйте більше глобальних атак, державного регулювання та консолідації.

Прогнози щодо кібербезпеки Check Point Software на 2023 рік: очікуйте більше глобальних атак, державного регулювання та консолідації.Кібератаки в усіх галузях промисловості зросли на 28% у третьому кварталі 2022 року порівняно з 2021 роком, і Check Point прогнозує продовження різкого зростання в усьому світі, спричинене збільшенням використання програм-вимагачів і мобілізованого державою хактивізму, спричиненого міжнародними конфліктами (якщо зробити перестановку "У третьому кварталі 2022 року порівняно з 2021 роком кібератаки в усіх галузях промисловості зросли на 28%").

Разом з тим команди безпеки організацій стикатимуться з дедалі більшим тиском, оскільки глобальна нестача робочої сили в кіберпространстві в 3,4 мільйона працівників ще більше збільшуватиметься, і очікується, що уряди запровадять нові кіберрегуляції для захисту громадян від злому. Прогнози Check Point щодо кібербезпеки на 2023 рік діляться на чотири категорії:

✔️зловмисне програмне забезпечення та фішинг

✔️хактивізм

✔️нові урядові постанови

✔️консолідація безпеки

📖 Детальніше тут

08.11.2022