Французька Thales готова купити Imperva в рамках угоди з кібербезпеки на 3,6 мільярда доларів!

ПАРИЖ, 25 липня (Reuters). Французька компанія Thales (TCFP.PA) заявила у вівторок, що придбає американську компанію з кібербезпеки Imperva в рамках угоди на суму 3,6 мільярда доларів, оскільки вона виходить за межі свого історичного оборонного бізнесу у війні проти ботів і хакерів.

Крок Thales сигналізує про те, що група готова витратити великі суми, щоб посилити свій підрозділ цифрової ідентифікації та безпеки (DIS) і зайняти частку ринку в Сполучених Штатах, де Imperva обслуговує деякі з найбільших компаній.

Згідно з нещодавнім опитуванням PwC, кібератаки стали головною проблемою для керівників глобальних компаній. Минулого року Франція відкрила окремий кампус за межами Парижа для боротьби з хакерством.

У Thales заявили, що ця угода забезпечить середньострокове підвищення прибутку на акцію та додасть близько 500 мільйонів доларів доходу.

Це придбання є найбільшим для Thales після того, як вона придбала компанію цифрової ідентифікації. Gemalto у 2019 році за 5,6 мільярда доларів. Thales сказав, що угода буде закрита у 2024 році за умови схвалення, і не передбачає значних перешкод.

26.07.2023