Check Point купує компанію Perimeter 81, щоб забезпечити найшвидше і найбезпечніше рішення SASE в галузі

Компанія Check Point підписала остаточну угоду про придбання Perimeter 81, компанії-новатора в області Security Service Edge (SSE). Завдяки цьому придбанню Check Point допоможе організаціям прискорити впровадження безпечного доступу до віддалених користувачів, сайтів, хмарних сховищ, центрів обробки даних та Інтернету, прагнучи надати найбезпечніше і найшвидше SSE-рішення на ринку. Згідно з умовами угоди, Check Point придбає Perimeter 81 приблизно за 490 мільйонів доларів США на безготівковій та безборговій основі.

Gartner прогнозує, що до 2026 року ринок послуг безпечного доступу (Secure Access Service Edge (SASE)) досягне 20 мільярдів доларів, що підкреслює необхідність прийняття компаніями консолідованої архітектури безпеки.

Компанія Perimeter 81, заснована у 2018 році з командою з понад 200 співробітників, обслуговує понад 3 000 клієнтів по всьому світу. Компанія, визнана лідером Forrester Zero Trust Wave, пропонує інноваційний підхід до SSE, який поєднує захист у хмарі та на пристрої. Perimeter 81 пропонує унікальний набір можливостей, включаючи доступ з нульовою довірою (Zero Trust Access), повне коміркове з'єднання між користувачами, філіями та додатками. Це дозволяє віддаленим користувачам користуватися швидким і безпечним інтернетом, де б вони не знаходилися, одночасно вирішуючи проблему порушення конфіденційності в хмарі. Perimeter 81 також забезпечує просте і швидке розгортання за одну годину в порівнянні з тижнями для традиційних рішень, підкреслюючи простоту використання і спрощене управління.

Check Point має намір використовувати можливості Perimeter 81 і інтегрувати їх в архітектуру Check Point Infinity, щоб надати уніфіковане рішення безпеки для мережі, хмари і віддалених користувачів, засноване на найкращих в галузі засобах запобігання загрозам. Perimeter 81 ідеально підходить для реалізації бачення Check Point щодо створення найшвидшого і найбезпечнішого в галузі рішення SASE.

Придбання Check Point компанії Perimeter 81 підпадає під звичайні умови закриття угоди і, як очікується, завершиться в третьому кварталі 2023 року.

31.08.2023